Vliegengordijn PVC

PVC vliegengordijnen van Vliegen-gordijn.nl

23 artikel(en)

per pagina

1

23 artikel(en)

per pagina

1

Een vliegengordijn van PVC kopen?

Een vliegengordijn van PVC, een plastic vliegengordijn dus, is om verschillende redenen een goede keuze. Doordat het gordijn is gemaakt van een synthetisch materiaal is het duurzaam; je kan er jaren mee vooruit! De strengen van PVC zijn lekker licht, je loopt dus met gemak door de deuropening. Onze PVC vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten, daar vertellen wij je graag alles over.

Wanneer je op zoek bent naar een manier om vliegen buiten te houden en toch frisse lucht binnen wilt laten, dan is een vliegengordijn een geschikte keuze. Dit product is niet alleen handig voor dat doel, maar ook als decoratie is het een gewaardeerde toevoeging in een interieur.

Een PVC vliegengordijn is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De wat goedkopere modellen hebben lichtere strengen. Dit is handig als je door de het gordijn loopt. Ook huisdieren geven een voorkeur voor vliegengordijnen met lichtere strengen. Een nadeel van dit soort strengen is dat ze vrij makkelijk door de wind kunnen worden weggeblazen.

Heb je dus veel last van wind in de tuin? Dan kan je beter kiezen voor een vliegengordijn met zwaardere strengen.

Een plastic vliegengordijn op maat

Ook onze kunststof vliegengordijnen kunnen op maat worden gemaakt. De breedte is bij alle producten extra ruim zodat het ook op de breedste standaard deuren past. Een deurkozijn is in de meeste gevallen tussen 63 en 90 cm breed.

Omdat onze vliegengordijnen kunststof allemaal meer dan 90 cm breed zijn, past deze ook in jouw deurkozijn. Je hoeft alleen even jouw deurkozijn op te meten en het profiel van het gordijn op de juiste maat af te zagen.

Veel gezochte lengte en breedtematen op onze website zijn 90 x 220 cm, 93 x 230 cm en 100 x 230 cm. Neem bijvoorbeeld het luxe Vliegengordijn Malaga Transparant, 93 x 230 cm is een maat die goed bij dit product past. Ook al is de lengte van dit product 250 cm, je past die in no-time aan.

Onze vliegengordijnen worden kant en klaar geleverd. Je hoeft ze dus niet in elkaar te zetten. Geen gedoe en zo gedaan! Dan ben jij al snel klaar om de insecten buiten de deur te houden.

Verschillende varianten PVC vliegengordijnen

Vliegengordijnen van PVC zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. De goedkope varianten beschikken over dunne strengen. Deze zijn prima te gebruiken als vliegengordijn, maar door de wind kunnen de strengen opwaaien. Als je dat niet erg vindt dan is een goedkoop vliegengordijn een prima oplossing.

De iets duurdere variant plastic deurgordijn is voorzien van iets dikkere strengen, eventueel met een twist. Deze strengen zijn zwaarder, ze zullen dus niet zomaar opwaaien door de wind. Daarnaast hangen de strengen van de duurdere PVC vliegengordijnen mooier recht. Ze vallen dus na voorbijgaan mooi strak naar beneden.

Ook kattenstaart vliegengordijnen bieden verschillende voordelen. Hoewel deze niet van het materiaal pvc zijn gemaakt, hebben ze wel vergelijkbare eigenschappen. Ze zijn ook flexibel, onderhoudsvrij en duurzaam. Zoek je een PVC spaghetti wit, zwart, grijs of kleurrijk exemplaar? Dan hebben wij vast wat voor je!

Twijfel je over je keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Ook mag je je bestelling gerust retourneren binnen 14 dagen. Hier lees je meer over op onze pagina over retourneren. Jouw deurgordijn plastic bestel je dus zonder zorgen.

Het materiaal PVC

PVC is een afkorting voor Polyvinylchloride. Dit is een thermoplast die vaker wordt gebruikt voor toepassingen als deze. Doordat het materiaal goed buigzaam is, is het ideaal voor strengen van vliegengordijnen. Je loopt er goed doorheen en de draden vallen weer terug op hun plek.

Een nadeel van PVC is dat het na installatie tijd nodig heeft om recht te hangen. Dit komt omdat het product opgerold in de verpakking zit. Het proces kan je versnellen door de draden te verwarmen met een föhn. Uiteraard leggen wij je dit graag uit in de meegeleverde handleiding.

Shop jouw nieuwe PVC deurgordijn met de 7 zekerheden van Vliegen-gordijn.nl

Bij Vliegen-gordijn.nl werken wij met de 7 zekerheden. Wij doen er dan ook alles aan om jou te voorzien van het mooiste vliegengordijn, voor de beste prijs en service.

  • De scherpste prijzen, je betaalt nooit te veel!
  • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld? Dan ontvang je je bestelling meestal de volgende dag al in huis.
  • Gratis verzending boven de €30,-
  • Snelle klantenservice, je hoeft nooit lang te wachten op antwoord.
  • Minimaal 12 maanden garantie op je aankoop.
  • Betalen kan ook na levering.
  • 14 dagen bedenktijd op je aankoop.