Vliegengordijn Caravan

Vliegengordijnen voor de caravan van Vliegen-gordijn.nl

1 artikel(en)

per pagina

1

1 artikel(en)

per pagina

1

Een vliegengordijn voor de caravan of camper

Een vliegengordijn is niet alleen handig voor thuis, ook op de camping is het een mooie oplossing tegen die vervelende insecten. Zo kan jij de deur van de caravan open laten en doen waar je vakantie voor neemt: genieten! Want laten we eerlijk zijn, juist tijdens een vakantie zijn die muggen en wespen extra vervelend.

Een vliegengordijn voor de caravan of camper werkt hetzelfde als een exemplaar voor thuis. De strengen van het gordijn zijn bevestigd aan een profiel. Het profiel wordt geleverd in een breedte van bijvoorbeeld 90 centimeter.

Hiermee past het gordijn niet alleen in een deur thuis, maar ook op elke camper of caravan. Je kan het profiel namelijk eenvoudig smaller maken zodat het goed in jouw caravan past. De deur van een caravan is meestal rond 60 centimeter breed.

Omdat niet elke caravandeur dezelfde maat heeft hebben wij het smaller maken extra makkelijk gemaakt. Een handleiding krijg je er gewoon bij. Ook kan je op deze pagina alles vinden over maten en meten. Hier vind je ook de benodigde informatie om de lengte in te korten.

Vaak kan dit gewoon met een keukenschaar, bijvoorbeeld bij de kattenstaart vliegengordijnen. Bij de hulzengordijnen kan je de hulzen losmaken, ook deze pas je dus in een handomdraai aan. De maat van het product vind je ook op onze website. Je kan er dus zeker van zijn dat jouw favoriet ook past bij jouw deur.

Verschillende vliegengordijnen voor caravans

Een veelvuldig gekozen caravan gordijn is een kattenstaart gordijn. Deze worden ook wel chenille gordijnen genoemd.

Dit type wordt geprezen om zijn zachte strengen, die zijn namelijk voorzien van pluche. De strengen zijn hiermee soepel, je duwt ze bij passeren dus makkelijk aan de kant. Ook vallen de strengen snel weer terug op de plaats en kleven ze niet snel aan elkaar.

Ook huisdieren wennen snel aan een kattenstaart gordijn. Dit type gordijn is een goede oplossing tegen insecten. De strengen hangen dicht tegen elkaar, daar komt bijna geen vlieg door! Een andere goed anti insecten product voor op de camping is een horgordijn, caravandeuren zijn daarmee goed beschermt.

Dankzij de magneten valt ook dit type gordijn weer snel dicht na gebruik. Dit type product kan je vergelijken met een plissé hordeur.

Weet je wat ook een handige plek is voor gordijnen, voortenten. Doordat het in de voortent warmer is dan buiten is dit een plek waar je insecten tegen zult komen. Insecten buiten houden is dan ook een must.

Ook een kralengordijn is geschikt voor het gebruik in een caravan of camper. In tegenstelling tot de kattenstaarten zijn de strengen niet gemaakt van een zacht materiaal, maar van touw en kralen. Dit soort gordijnen worden dan ook vooral geprezen om hun design. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en de kralen hebben verschillende leuke vormen.

Ook een kralengordijn houdt insecten tegen, maar niet alle exemplaren zijn hetzelfde. Als je een caravan vliegengordijn zoekt om insecten uit je caravan te weren, let dan even op het aantal strengen. Hoe meer strengen, hoe beter het vliegengordijn werkt tegen insecten. Gelukkig melden wij bij elk product of het geschikt is als vliegengordijn.

 

Bestel zonder zorgen met onze 7 zekerheden

Jouw caravan hordeur bestel je zonder zorgen. Wij werken met 7 zekerheden, ook jij bent dus verzekerd van het beste product voor de beste prijs.

-         De scherpste prijzen, je betaalt nooit te veel!

-         Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld? Dan ontvang je je bestelling meestal de volgende dag al in huis.

-         Gratis verzending boven de €30,-.

-         Snelle klantenservice, je hoeft nooit lang te wachten op antwoord.

-         Minimaal 12 maanden garantie op je aankoop.

-         Betalen kan ook na levering.

-         14 dagen bedenktijd op je aankoop.