Horgordijn

Horgordijnen van Vliegen-Gordijn.nl

1 artikel(en)

per pagina

1

1 artikel(en)

per pagina

1

De mooiste horgordijnen van Vliegen-gordijn.nl

Zoek je een horgordijn? Dan hebben wij iets voor je. Wij hebben namelijk de beste hordeuren en horgordijnen voor je verzameld. Daarbij selecteren wij alleen de meest duurzame producten, zodat jij langer kan genieten van dit mooie product.

Wij bezorgen onze collectie in Nederland, België en Duitsland. Je hoeft de deur dus niet eens uit! Lang wachten op jouw nieuwe horgordijn hoeft ook niet, je ontvangt de bestelling meestal de volgende dag in huis.

De voordelen van een horgordijn

Heb jij ook wel eens vliegen in huis? Vooral tijdens de zomer komt dit bij vrijwel elke woning voor. Een horgordijn is dan een goede oplossing. Je deur kan gewoon open, terwijl je de insecten buiten de deur houdt.

Doordat het gaas is voorzien van hele kleine gaatjes kan je blijven genieten van een koel briesje in de woning. De gaatjes zijn echter te klein voor insecten, die kunnen er niet doorheen. De vliegen buiten, het plezier binnen!

Vliegen horgordijnen zijn er in verschillende soorten. Zo hebben wij lamellen horgordijnen, ook wel horlamellen of vliegengordijn lamellen genoemd. Dit is een populair type anti insecten gordijn die je ook bij ons kunt kopen.

Naast onze lamellen horgordijnen bieden wij ook andere type horgordijnen aan. Deze kunnen in de deuropening gemonteerd worden. Ze worden in veel gevallen in twee gedeelten gemonteerd met magneten in het midden. Dankzij de magneten loop je gemakkelijk door het gordijn, waarna het weer zal klemmen als één geheel.

Een horgordijn op maat

Een vliegen hor is op maat gemaakt, kant en klaar dus. De meeste zijn 100 x 230 centimeter, maar om goed gebruik te maken van dit product kan je het gemakkelijk op maat maken. Je leest hier meer over op onze pagina met handleidingen.

Wil je daar meer over weten? Neem contact op met onze klantenservice voor alle vragen.

Een hor of lamellen deur kan je dus voor elke deur of kozijn gebruiken. Ook voor houten kozijnen is dit product geschikt. Je ramen en deuren open zetten is na installatie geen probleem meer. Want tijdens de zomer wil je natuurlijk niet jouw deur gesloten houden. De muggen vliegen niet meer naar binnen en buiten. Dat is wel zo fijn!

De horgordijnen kunnen gekoppeld worden, ze zijn dus ook geschikt voor bredere deuren. Je krijgt alsnog frisse lucht binnen, ze zijn namelijk voorzien van gaas. Ook een transparant 93 x 220 cm horgordijn kan je bij ons vinden.

Een magnetisch vliegengordijn past dus in bijna alle ramen of deuren. Ook een vliegengordijn schuifpui kan je op onze website vinden. Voor elk interieur bieden wij wat aan. Onze vliegengordijnen zijn voor iedereen.

Gemaakt om lang mee te gaan

De meeste vliegenhor gordijnen zijn gemaakt van polyester. Dat is een synthetisch materiaal met een hoge slijtweerstand. Daarnaast is het licht van gewicht en buigzaam. Het materiaal wordt afgekort als PES. Producten van PES gaan lang mee, je kan ervan uit gaan dat je jarenlang kan genieten van je hor.

Ook geeft dit materiaal de mogelijkheid buigzame producten te maken. Ideaal, omdat bijvoorbeeld de lamellen dan buigzamer zijn. Je loopt er dus gemakkelijker doorheen, terwijl de strengen snel weer terugvallen in de oude positie. Directe bescherming tegen insecten dus.

Jouw horgordijn snel in huis

Jouw horgordijn of vliegengordijn deurgordijn bezorgen wij vliegensvlug naar jouw adres. Want, voor 15:00 besteld? Morgen in huis. Je hoeft dus nooit te lang te wachten op je bestelling. Raadpleeg de actuele levertijden voor meer informatie.

Ben je onverhoopt toch niet tevreden over het product, dan heb je altijd 14 dagen de tijd om te retourneren. Bij Vliegen-gordijn.nl werken wij namelijk met de 7 zekerheden:

De 7 garanties van Vliegen-gordijn.nl

-         Scherpe prijzen, je betaalt nooit te veel!

-         Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld? Dan ontvang je je bestelling meestal de volgende dag al in huis.

-         Gratis verzending boven de €30,-.

-         Snelle klantenservice, je hoeft nooit lang te wachten op antwoord.

-         Minimaal 12 maanden garantie op je aankoop.

-         Betalen kan ook na levering.

-         14 dagen bedenktijd op je aankoop.