Garantie en Klachten

Garantie

Wij streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Daarom heb je bij Vliegen-gordijn.nl minimaal 12 maanden garantie op je aankoop. Uitzonderingen op deze garantie zijn:

-          Normale slijtage

-          Beschadigingen door opzet of nalatigheid

-          Nalatig onderhoud

-          Beschadigingen door het niet juist volgen van de gebruiksaanwijzing

Indien je product niet meer naar behoren werkt en je aanspraak wil maken op de garantie, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Klachten

Heb je een klacht? Om de klacht zo snel mogelijk op te lossen adviseren wij je contact op te nemen met onze klantenservice: klantenservice@tafelzeil.nl. Dan gaan wij naar een gepaste oplossing zoeken.

Wij vragen je dan vriendelijk in ieder geval de volgende gegevens te vermelden:

-          Het 9-cijferige bestelnummer. Deze vind je op de orderbevestiging en de factuur.

-          Je naam, adres en woonplaats

Je kan je klacht sturen naar:

Wil je je klacht liever schriftelijk indienen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Thoja B.V.

T.a.v. afdeling klachten

Platinastraat 100

7554 NB Hengelo

 

Zodra je klacht is ontvangen krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Na ontvangst nemen wij binnen 7 kalenderdagen per e-mail of telefoon contact met je op. 

Let op: Bij een klacht over een beschadigd artikel dien je deze eerst voor te leggen voordat je deze retourneert. Wij kunnen dan eerst samen op zoek gaan naar een passende oplossing. Wij kunnen bijvoorbeeld overwegen het artikel niet retour te vragen, hiermee proberen wij het milieu zo veel mogelijk te sparen. Bij een retourzending op eigen initiatief worden geen verzendkosten vergoed. 

Heb je je klacht al bij ons gemeld maar leidt dit niet tot een goede oplossing? Het is voor consumenten mogelijk het geschil aan te melden bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Natuurlijk doen wij er altijd alles aan om de klacht eerst onderling op te lossen. Tevredenheid van onze klanten is namelijk altijd onze prioriteit.