Bestellen

Bestellen bij Vliegen-gordijn.nl kan gemakkelijk en snel. Om te bestellen heb je geen account nodig, maar je kan er voor kiezen deze aan te maken. Dit kan tijdens het bestelproces. Met een account krijg je een mooi overzicht van je bestellingen, facturen en favoriete producten. 

Bestellen bij Vliegen-gordijn in 6 stappen:

Stap 1: Zoek je favoriete artikel

Stap 2: Klik bij het gewenste artikel op ‘in winkelwagen’

Stap 3: Klik op ‘Afrekenen’ als je wilt gaan betalen of kies ‘ga verder met winkelen’ als je nog een ander artikel wilt bestellen.

Stap 4: Controleer de gegevens van je bestelling

Adresgegevens

Je kan hier de gegevens invullen die jij wilt gebruiken als adres. Hierbij kan je een factuuradres invullen. Daarna kan je kiezen of wij dit adres ook kunnen gebruiken om je bestelling naartoe te zenden.

Verzending

Bij verzending kan je kiezen voor je favoriete verzendmethode. Wil je je pakketje graag thuis ontvangen? Dan kan je kiezen voor ‘bezorgen bij mij thuis’. Verwacht je dat je niet thuis bent, dan kan je kiezen voor ‘bezorgen bij een ophaalpunt’.

Stap 5: Betaal met jouw favoriete betaalmiddel en vul eventueel een kortingscode

Stap 6: Maak je bestelling definitief door op ‘bestelling plaatsen’ te klikken. Daarna ontvang je een bevestigingsmail en gaan wij er alles aan doen om je bestelling snel bij je te bezorgen.